

انواع افسردگی
افسردگی می تواند بحدی شدید باشد که حتی زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار داده و عملکدر تحصیلی و شغلی فرد را دچار اختلال کند.
درمان افسردگی با اقدامات مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است ، متخصصان ما در کلینیک مغز و اعصاب در پونک خدمات تخصصی را برای درمان افسردگی ارائه می دهند.
انواع افسردگی
- پریشانی مضطرب – افسردگی همراه با بیقراری غیرمعمول یا نگرانی در مورد رویدادهای احتمالی یا از دست دادن کنترل
- ویژگی های مختلط – افسردگی و شیدایی همزمان، که شامل افزایش عزت نفس، صحبت بیش از حد و افزایش انرژی است.
- ویژگیهای مالیخولیایی – افسردگی شدید همراه با عدم پاسخ به چیزی که باعث لذت میشد و با بیدار شدن زودهنگام صبح همراه بود، بدتر شدن خلق و خوی صبحگاهی، تغییرات عمده در اشتها، و احساس گناه، بیقراری یا سستی.
- ویژگی های غیر معمول – افسردگی که شامل توانایی به طور موقت شاد شدن با رویدادهای شاد، افزایش اشتها، نیاز بیش از حد به خواب، حساسیت به طرد شدن، و احساس سنگینی در بازوها یا پاها است.
- ویژگی های روان پریشی – افسردگی همراه با هذیان یا توهم، که ممکن است شامل نارسایی شخصی یا سایر موضوعات منفی باشد.
- کاتاتونیا – افسردگی که شامل فعالیت حرکتی است که شامل حرکت غیرقابل کنترل و بدون هدف یا وضعیت ثابت و غیر قابل انعطاف است.
- شروع حوالی زایمان – افسردگی که در دوران بارداری یا در هفته ها یا ماه های پس از زایمان (پس از زایمان) رخ می دهد.
- الگوی فصلی – یکی از انواع افسردگی است و مربوط به تغییرات فصول و کاهش قرار گرفتن در معرض نور خورشید
سایر اختلالاتی که باعث علائم افسردگی می شوند
چندین اختلال دیگر، مانند موارد زیر، شامل افسردگی به عنوان یک علامت است. تشخیص دقیق مهم است، بنابراین می توانید درمان مناسب را دریافت کنید.
- اختلالات دوقطبی I و II. این اختلالات خلقی شامل نوسانات خلقی است که از اوج (شیدایی) تا پایین (افسردگی) متغیر است. گاهی اوقات تشخیص اختلال دوقطبی و افسردگی دشوار است.
- اختلال سیکلوتیمیک. اختلال سیکلوتیمیک (sy-kloe-THIE-mik) شامل بالا و پایینهایی است که خفیفتر از اختلال دوقطبی است.
- اختلال بی نظمی خلقی مخل. این اختلال خلقی در کودکان شامل تحریک پذیری و عصبانیت مزمن و شدید همراه با طغیان شدید خلق و خوی مکرر است. این اختلال معمولاً در طول سال های نوجوانی یا بزرگسالی به اختلال افسردگی یا اختلال اضطراب تبدیل می شود.
- اختلال افسردگی مداوم. گاهی اوقات دیس تایمیا (dis-THIE-me-uh) نامیده می شود، این یک نوع افسردگی کمتر شدید اما مزمن تر است. در حالی که این اختلال معمولاً ناتوان کننده نیست، اما اختلال افسردگی مداوم می تواند شما را از عملکرد عادی در برنامه روزانه خود و از زندگی کامل خود باز دارد.
- اختلال ناخوشی پیشقاعدگی. این شامل علائم افسردگی مرتبط با تغییرات هورمونی است که از یک هفته قبل شروع می شود و در عرض چند روز پس از شروع قاعدگی شما بهبود می یابد و به حداقل می رسد یا پس از اتمام دوره شما از بین می رود.
درمان انواع افسردگی
داروها و روان درمانی برای اکثر افراد مبتلا به افسردگی موثر است. متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک شما می تواند داروهایی را برای تسکین علائم تجویز کند. با این حال، بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی از مراجعه به روانپزشک، روانشناس یا سایر متخصصان سلامت روان نیز سود می برند.
اگر افسردگی شدید دارید، ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشید، یا ممکن است لازم باشد در یک برنامه درمانی سرپایی شرکت کنید تا زمانی که علائم شما بهبود یابد.
در اینجا نگاهی دقیق تر به گزینه های درمان افسردگی داریم.
داروها
بسیاری از انواع داروهای ضد افسردگی در دسترس هستند، که با نظر بهترین متخصص مغز و اعصاب تجویز می شوند.
روان درمانی
روان درمانی یک اصطلاح کلی برای درمان انواع افسردگی از طریق صحبت در مورد وضعیت خود و مسائل مربوط به آن با یک متخصص سلامت روان است. روان درمانی به عنوان گفتار درمانی یا روان درمانی نیز شناخته می شود.
انواع مختلف روان درمانی می تواند برای افسردگی موثر باشد، مانند درمان شناختی رفتاری یا درمان بین فردی. متخصص سلامت روان شما ممکن است انواع دیگری از درمان ها را نیز توصیه کند. روان درمانی می تواند به شما کمک کند:
- خود را با یک بحران یا سایر مشکلات فعلی تنظیم کنید
- باورها و رفتارهای منفی را شناسایی کنید و آنها را با باورهای سالم و مثبت جایگزین کنید
- روابط و تجربیات را کاوش کنید و با دیگران تعاملات مثبت ایجاد کنید
- راه های بهتری برای مقابله و حل مشکلات پیدا کنید
- مسائلی را که به افسردگی شما کمک می کند شناسایی کنید و رفتارهایی را که آن را بدتر می کند تغییر دهید
- احساس رضایت و کنترل را در زندگی خود به دست آورید و به کاهش علائم افسردگی مانند ناامیدی و عصبانیت کمک کنید.
- یاد بگیرید که برای زندگی خود اهداف واقع بینانه تعیین کنید
- توانایی تحمل و پذیرش پریشانی را با استفاده از رفتارهای سالمتر توسعه دهید
کلمات مرتبط :