

افسردگی چیست ؟
افسردگی یک بیماری شایع و جدی پزشکی است که بر احساس ، نحوه تفکر و عملکرد فرد تأثیر منفی می گذارد.
افسردگی باعث احساس غم و اندوه و یا از دست دادن علاقه به فعالیت هایی می شود که قبلاً از آنها لذت می بردید. این وضعیت می تواند به مشکلات عاطفی و جسمی متنوعی منجر شود و توانایی عملکرد ی فرد را دچار اختلال کند.
علائم باید حداقل دو هفته طول بکشد و باید تغییراتی در عملکرد قبلی شما برای تشخیص افسردگی باشد.
همچنین ، شرایط پزشکی مانند مشکلات تیروئیدی ، تومور مغزی یا کمبود ویتامین می تواند علائم افسردگی را تقلید کند بنابراین مهم است که علل پزشکی عمومی رد شوند.
افسردگی با اندوه و غم و اندوه متفاوت است. مرگ یکی از عزیزان ، از دست دادن شغل یا پایان یک رابطه تحمل تجربه های دشواری برای فرد است. طبیعی است که احساس غم و اندوه در پاسخ به چنین شرایطی ایجاد شود. کسانی که دچار ضرر می شوند اغلب ممکن است خود را “افسرده” توصیف کنند.
اما غمگین بودن همان افسردگی نیست. روند عزاداری برای هر فرد طبیعی و منحصر به فرد است و برخی از ویژگی های مشابه افسردگی را دارد. غم و اندوه و افسردگی ممکن است شامل اندوه شدید و کناره گیری از فعالیت های معمول باشد. آنها همچنین از لحاظ مهم متفاوت هستند:
در غم و اندوه ، احساسات دردناک موج می زند ، که غالباً با خاطرات مثبت آن مرحوم آمیخته می شود. در افسردگی اساسی ، خلق و خوی و یا علاقه برای بیشتر از دو هفته کاهش می یابد.
در غم و اندوه ، عزت نفس معمولاً حفظ می شود. در افسردگی اساسی ، احساس بی ارزشی و نفرت از خود معمول است.
در غم و اندوه ، هنگام فکر کردن یا خیال پردازی درباره “پیوستن” به آن عزیز درگذشته ، ممکن است افکار مرگ ظاهر شود. در افسردگی اساسی ، افکار متمرکز بر پایان دادن به زندگی فرد به دلیل احساس بی ارزشی یا عدم لیاقت زندگی و یا عدم توانایی کنار آمدن با درد افسردگی هستند.
غم و افسردگی می تواند به طور مشترک وجود داشته باشد ، برای برخی از افراد ، مرگ یکی از عزیزان ، از دست دادن شغل یا قربانی یک حمله فیزیکی یا یک فاجعه بزرگ می تواند منجر به افسردگی شود. وقتی غم و افسردگی به طور همزمان اتفاق می افتد ، غم و اندوه شدیدتر است و طولانی تر از غم و اندوه بدون افسردگی است.
تشخیص بین غم و اندوه مهم است و می تواند به افراد در گرفتن کمک ، پشتیبانی یا درمان مورد نیاز کمک کند.
علائم افسردگی چیست ؟
- احساس غمگینی یا داشتن روحیه افسرده
- از دست دادن علاقه یا لذت در فعالیت هایی که یک بار لذت می برد
- تغییر در اشتها – کاهش یا افزایش وزن که ارتباطی با رژیم غذایی ندارد
- اختلال خواب
- از دست دادن انرژی یا افزایش خستگی
- افزایش فعالیت بدنی بی هدف (مانند عدم توانایی در نشستن آرام ، راه رفتن ، پیچیدن دست) یا کند شدن حرکات یا گفتار (این اقدامات باید به حدی شدید باشد که توسط دیگران قابل مشاهده باشد)
- احساس بی ارزشی یا گناه
- مشکل در فکر کردن ، تمرکز یا تصمیم گیری
- افکار مرگ یا خودکشی
کلمات مرتبط :